Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ

Πώς δημιουργήθηκε η κρίση. Οταν η πολιτική εξουσία τα 'κανε πλακάκια με την οικονομική κι οι δυό τους με την εκκλησιαστική κι οι τρείς μ'αυτήν της νύχτας. Με ισχυρούς δεσμούς που καμιά δικαστική  η νομοθετική εξουσία δεν μπορεί να σπάσει. Ολοι μαζί γίνανε ένα κουβάρι απο δεσμά και κόμπους που πνίγουν κάθε αίσθηση ελευθερίας. Και αυτό το κουβάρι έχει προέκταση και στην ευρώπη π.χ, ζήμενς,
Η ευρώπη με τακτ και πιο σοφιστικέ έφτιαξε κι αυτή πολυποίκιλα δεσμά, τράπεζες πολυεθνικές, σύμφωνα, συνθήκες, κ.α. πρόσθεσαν κόμπους με νομική κάλυψη, έναν γόρδιο δεσμό πάνω στο άρμα της ευρώπης, χωρίς καμιά πολιτική η πολιτικός δεν μπορεί η δε θέλει να λύσει και το άρμα της ευρώπης να τραβάει ντογρού σ'ένα μονοπάτι σκοτεινό,
  Ας έρθουμε όμως στα δικά μας όπου εφτά στρατηγοί ανέλαβαν το δύσκολο έργο να λύσουν αυτόν το γόρδιο δεσμό. Οταν λέμε στρατηγοί μη φαντασθείτε τίποτα ήρωες που τα ονόματα τους θα ονομάσουν λεωφόρους  όπως ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΥ, κάποιο στενοσόκακο θα κοσμήσουν κι αν.
 Πρώτος ο Αντώνιος, με το άρμα της Ν.Δ και ζεμένο τον γνωστό μπαμπούλα της δεξιάς, γυρίζει συνέχεια δεξιά κι αριστερά ουρλιάζοντας μπουουου, μπούουου . Με κεντρικό σύνθημα φοβού τους αριστερούς μνημόνια καταργόντες, υπόσχεται να χαλαρώσει τον κόμπο που έφτιαξε , ξεχνώντας το συμβόλαιο που υπέγραψε πως απαγορεύει παρέμβαση η απόκλιση από τους όρους που τέθηκαν.
Ετοιμάζεται για την ευρώπη με αποστολή τη σωτηρία της Ελλάς και θα'ναι και μεγάλο πράγμα.
Αντε αντώνιε καλό κατευόδιο κι άμα γυρίσεις θα σε περιμένει η ελληνίδα  μακιαβέλι.
 Δεύτερος ο αλέξης με τον δράκο του και τα στελέχη του να υπομένουν με καρτερικότητα τις κατηγορίες πως εισάγουν καινά  ειδώλια .Οσο για το κώνειο έχει εθισθεί η αριστερά πια.
Ηταν όμως μέγα λάθος άμα το κάνουν λες και μιλάνε εξ' ονόματος του λαού, δε προσπαθείς να δικαιολογηθείς ,εφαρμόζεις τη στρατηγική η καλλίτερη άμυνα είναι η επίθεση υψώνεις το ξίφος κι όρμάς πρώτος  ηγέτες θέλει ο λαός απο τους άλλους του περρισεύουν. Μόνο ο δράκος τόλμησε μια ερώτηση
-δε μου λες αφεντικό.
-τι είναι ρε δράκο;
-εγώ πότε δρακουλιάζω;
-ήρεμα δράκο
-και πως θα εκπληρώσω το πεπρωμένο μου ;
-ήρεμα είπαμε.
Και ο δράκος  τέθηκε στην υπηρεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιας κι ενηλικιώθηκε .
Τρίτος ο ευάγγελος, καμιά σχέση με τον ελευθέριο σα να λέμε ο αϊτός και η μάϊνα .
Ο ευάγγελος με το άρμα του ΠΑΣΟΚ αυτού που δημιούργησε το μεγαλύτερο  μεταπολιτευτικό επίτευγμα , τον δαιδαλώδη λαβύρινθο του  κράτους και μέσα του  έριξε τον πράσινο μινώταυρο. Υπαίτιο για 2500  αυτόχειρες 1500000 εργαζόμενους που τους κατήντησε  ζήτουλες χιλιάδες αστέγους πόρνες κι εγκληματικότητα στους δρόμους και συνεχίζει ακόρεστος.
Αυτόν έζεψε στο άρμα του ΠΑΣΟΚ και κάνει πως δεν ακούει τι μονολογεί το πράσινο τέρας
-αντε ρε χοντρέ θα σε φάω και 'σένα που θα μου πας, τελευταίον αλλά θα σε φάω.
Ο ευάγγελος κατέβηκε με σύνθημα μνημόνιο η ΣΥΡΙΖΑ  και ξερό ψωμί, κοιτάει τα όσα στελέχη του απέμειναν που δεν έχουν κατηγορηθεί για απάτες  και ορμάει ακάθεκτος στη μαρμίτα.
 Τέταρτος ο καμένος με τους ανεξάρτητούς και τα φοξ τεριέ στο άρμα ν'ακολουθούν το ντορό του αντώνη σα θήραμα για να του πάρει τη θέση. Παναγίώτη με φοξ τεριέ κυνηγάς αλεπούδες, για τον μπούφο βρές γεράκι. Εναν  ιέρακα  απ'αυτούς που αρπάζουν αδίστακτα οτι βρεθεί μπροστά τους και τότε ίσως πετύχεις τους στόχους σου. Με σύνθημα ουαί τοις πουλημένοις προσπαθεί να διασπάσει το παλιό δίπολο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Πέμπτη η χρυσή αυγή με τον νικόλα στο δρεπανηφόρο άρμα και τ'αγριόσκυλα  να τρέχουν αφηνιασμένα στους κεντρικούς δρόμους προκαλώντας πανικό και τρόμο στους φιλήσυχους πολίτες .Πούθε ξεφύτρωσαν αυτοί αναρωτιούνται.
Ανάμεσα μας ήσανε , απλά πολλοί φιλήσυχοι  βγάλαν τη μάσκα του καλού και φάνηκε απο κάτω  το πραγματικό πρόσωπο που δεν είχαν το θάρρος να δείξουν , οι πιο φανατισμένοι δείχνουν το μίσος εναντίων όσων  βύζαξαν  απο σκουρόχρωμο βυζί η άκουσαν νανούρισμα σε άγνωστη γι αυτούς γλώσσα η άκουσαν για έναν άλλο θεό.
Πίσω από το άρμα τρέχουν σα μισθοφόροι που ακολουθούν την οσμή του αίματος και του χρήματος
Εκτος ο μπαρμπα φώτης με την αλεπού της αγοράς στο άρμα της ΔΗΜΑΡ, παζαρεύει σαν ανατολίτης το μαγικό κλειδί  της εξουσίας, αφου έκανε πατιτούρα το πρόγραμμα του σύριζα το, 'βαλε ρεφενέ μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για μια μελλοντική θέση στην αρχηγία. Συμπλήρωσαν κι ένα πάμε στοίχημα ο καθένας με  κάποιες θέσεις κι αμα τους κάτσει  τους έκατσε.
Εβδομο το ΚΚΕ με την αλέκα να κρατάει τα χαλινάρια της αρκούδας , ένα αιωνόβιο ζώο με τριχόπτωση  και αρτηριοσκλήρωση.
Να σου κάνει ανάλυση το ΚΚΕ να το ξεφλουδίσεις και να το απολαύσεις κι αν θές να προχωρήσεις να πατάς τη φλούδα και να ξαπλώνεσαι φαρδύς πλατύς στο έδαφος, στις τακτικές μάχες τίγρης, αλλά στη στρατηγική σκέτη μαϊμού . Λέει κόψτε τον γόρδιο δεσμό αλλά αυτόν τον κόβει στρατηγός , όχι το φανταράκι. Θέλει την επανάσταση να την κάνει ο λαός και η φτωχή αγροτιά αλλά χωρίς επιστήμονες διανοούμενους και μικρομεσαίους δεν έχεις λαό.
Η αλέκα κατηγορεί το δράκο του σύριζα πως είναι του γάλακτος και δε θα γίνει ποτέ πραγματικός δράκος κι ήτανε σα να προέβλεπε  άλλη μια πανωλεθρία του ΚΚΕ
Μόνο η αρκούδα τόλμησε να της πάει κόντρα
-Εγώ πότε θα πάρω σύνταξη να βρώ ένα ποτάμι να ψαρεύω σολωμούς;
-Υπομονή έρχεται η ώρα να ρίξεις το ξύλο της αρκούδας
-Τι λές εδώ δεν έριξα το ξύλο της αρκούδας όταν ήμουν νέα και δυναμική και θα το ρίξω τώρα που γέρασα ;
Οι εκλογές της 17ης ανέδειξαν αρχιστράτηγο τον αντώνιο ο οποίος ζήτησε τη συμπαράσταση του ευάγγελου και του μπαρμπα-φώτη  για να πάει ως ικέτης στην εσπερία για μια πιο βολική θέση του λαού του κάτω απο τα δεσμά, ενώ όρισε ως επιτελείς  φιλαράκια εκ των αρίστων οι οποίοι θ'απαλλάξουν τον τόπο απο τη καταδυνάστευση  των λαϊκών μαζών απαιτώντας αξιοπρεπή μισθό  δωρεάν παιδεία και υγεία ασφάλιση  κοινωνικά αγαθά και άλλα τέτοιες βλακείες. Μάλιστα συνέταξαν και σχετική έκθεση  την οποία οι αυλικοί της ευρωπαϊκής αυτοκρατορία  μήνυσαν πως θα μηδενίσουν όποιο κι αν είναι το περιεχομενό της.
Μ'αυτά και μ'αυτά η τριαρχία αποτελούμενη απο ένα δεξιόστροφο, έναν δήθεν σοσιαλιστή κι έναν αποχαρακτηρισμένο αριστερό ένα είναι σίγουρο πως γρήγορα θα βγούνε μαχαίρια , θα δούμε σκηνές που θα'ναι για γέλια και για κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου