Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Περιπατητή μονοπάτι δε θα δεις, το μονοπάτι το ανοίγεις προπροχωρόντας.

Αγανακτισμένοι στην πλατεία, μια πλατεία που απλώνεται σ'αλες πόλεις και κράτη.
Ησαν εκεί και οι αγανακτισμένοι κατ'αποκοπή (φασον)
Δεν έλειψαν βέβαια και οι εθισμένοι στην αγανάκτηση.
Απουσίαζαν βέβαια και οι αγανακτισμένοι ταγοί της Ε.Ε. οι οποίοι βλέπουν την τρύπα που άνοιξε ο Γίωργος στο καράβι της νεοφιλελεύθερης ευρώπης, να προσπαθεί να το κλείσει με hansaplast και βρίζουν αλα ελληνικά of the record.
Οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα δεν είναι μόνο για το μνημόνιο αλλά και με τα κόμματα που κάνανε τη βουλή μαγαζάκι και τον συνδικαλισμο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ και πάει λέγοντας.
Αγανακτισμένοι και με τον πρόεδρο της δημοκρατίας,που δε λέει ν'αγανακτήσει και να επιστρέψει ανυπόγραφα τα παλιόχαρτα που του σερβίρουν.
Την παροιμία που λέει να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου και το άλλο την έχεις κατα νού κύριε πρόεδρε,πρόσεχε γιατί η ιστορία δε θα σε δικαιώσει αυτόχρημα.
Αγανακτισμένοι στηνπλατεία με τους σοσιαλιστές που σαν τον άλλο σοσιαλιστή ξέρουν μόνο να πηδάνε και να γδέρνουν. εμας τους μαλάκες που τους εκλέξαμε.οχι όμως τους μεγάλους κώλους,εκεί αλάζουν στάση.
Παραιτήσεις δυό γιώργηδων κι ενός νέστωρα απο την κυβέρνηση. αργήσατε παιδιά,έπρεπε ν'αγανακτήσετε πριν δεκαετίες και μην επικαλεσθείτε την ανιδιοτέλεια ως ελαφρυντικό, δε στρέγουμε.
Αγανακτισμένος κι ο άλλος αρχηγός γιώργος, διότι δε θα μετάσχει σε κυβέρνηση, να τα σάλια για τουρλού-τουρλού κυβέρνηση και δεύτερον δε θα μπορέσει να διώξει τους μετανάστες. πρόεδρε οι δικοί ήρθαν πρόσφυγες το 1917.νταλκάδες είναι αυτοί. όπου γιώργος και μάλαμα έλεγε ενα παλιό τραγούδι.
Αγανακτισμένοι δημοσιογράφοι κατα τών αγανακτισμένων στις πλατείες,μασάει η κατσίκα ταραμά,ρε;
Αγανακτισμένος και ο αντρέας επειδή του πέταξαν πέτρα. αντρέα αν έβλεπες τη πέτρα θα διάβαζες τ'ονομα σου 'πάνω της, εξοστρακισμός ήταν όχι βιαιοπραγία,ξέρεις πόσες πέτρες σου αναλογούν;
Εγώ είμαι αγανακτισμένος και με τη μαρία, είναι της γενιάς μου της γενιάς του πολυτεχνείου. της μαρίας που απο σύμβολο της εξέγερσης μετατράπηκε σε βόλι που μου τρυπάει την καρδιά, αν σου πω τα συναισθήματα μου θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ.
Αγανακτισμένος κι ο αντώνης με το γιώργο,πάνω που πήγαινε να γίνει η φτιάξει να γίνει κι αυτός σωτήρ της πατρίδος του την αμόλησε η σουπιά, καλά ρε συ γιώργο τι το θές το μελάνι ξέρεις να γράφεις στα ελληνικά; σίγα μη δω το διαγγελμά του θα ξεχάσω και τα λίγα γράμματα που γνωρίζω.
Αγανακτισμένοι και οι κατά μόνας αγανακτισμένοι κατα των αγανακτισμένων. πολύ θα γούσταραν η αγανάκτιση να μετατραπεί σε οργή. η πλατεία όμως απέδειξε πως έχει τους δικούς της κώδικες.
Ο θόδωρος ρε παιδιά δεν είπε τίποτα; έτσι για να γελάσουμε με την πίκρα μας. αλλά μιας και τον ανέφερα. δε μου λες θόδωρε γιώργο η όπως σε λένε,σου 'χει τύχει να βρεθείς στην ανεργεία και τα μόνα σου έσοδα να'ναι η δουλειά που έχασες; σου 'χει τύχει να μην έχεις τα ελάχιστα για να βάλης την κατσαρόλα να φάνε τα παιδία σου, σου 'χει τύχει να στέκεσαι μπρος στο δικαστή για μερικά χιλιάρικα; και βέβαι δε σου 'χει τύχει η επιθυμία ν'απλώσεις το χέρι σου, προς τα που θα βλέπει η παλάμη είναι ένα άλλο ζήτημα τώρα αν εσύ κυρία αλέκα που είδες την παλάμη μας μη μας πεις τη μοίρα μας δε ξέρεις να διαβάζεις την παλάμη. αντε και πολλά είπα. καληνύχτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου