Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Ητελευταία σημαντική ανακάλυψη

Πρόκειται για την ανακάλυψη που έκανε ο σημαντικός πολιτικός, στοχαστής κι οτι άλλο θέλεις βάλε Τεό Παγκαλό, ο οποίος ανακάλυψε μια χώρα. Αν κανένας δε μίλησε γι' αυτό, δεν έχω κάποια εξήγηση. Πρός τιμήν του η χώρα ονομάστηκε Παγκαλλάδα, η ηχώρα των Πάνκαλων και η πρωτεύουσα Παγκαλούπολη. Η χώρα αυτή βρίσκεται στο Ν.Α άκρο της γερασμένης ηπείρου η οποία αποκαλείται πλέον Ε.Ε [εντροπιασμένη ένωση] και συγκεκριμένα στην χερσόνησο παίξε γέλασε. Ανατολικά η χώρα βρέχεται απο το Αγιο πέλαγος πέραν αυτού βρίσκεται η χώρα του Κισμέτ με πρωτεύουσα τη Σαχραζάτ, η οποία αποκαλεί το Αγιο πέλαγος, ο αιγιαλός μας. Στα νότια κάτω απο το νησί Κρη-τή και Λίβυο πέλαγος η κατάμαυρη ήπειρος, στα δυτικά το Αιώνιο πέλαγος και η Μπερλουσκονία με πρωτεύουσα τη Μάμα-ρόμα. Στα βόρεια τα Μπάλκαν κοματιασμένα σα κοντραπλακέ με πριόνι απο μεγάλους κατασκευαστές κρατών.  Έκεί το νεότευκτο κράτος των σκορπίων, θέλει σώνει και καλά να βρέξει τα ποδάρια του στον θερμενόμενο κόλπο και να να φτιάξη μια πόλη το Vergin-city. H παγκαλάδα χώρα ορεινή, με αρκετά βουνά γεμάτα ξυλοκάρβουνο και πολλά χιλιόμετρα ακτών  τουριστικού ενδιαφέροντος αφού αρκεί μια βόλτα για να μαζέψει κάποιος τενεκεδάκια αναψυκτικών ικανά να του εξασφαλίσουν τις διακοπές του στο πόρτο μπακαράς.
Κάτοικοι 11.111.110 κι ο Τεό Παγκαλό.
Προιόντα , η χώρα παράγει λάδι και προέδρους είναι γνωστό πώς αν πετάξεις πέτρα σκύλο θα χτυπήσεις  η πρόεδρο, μέχρι και  στις Ηνωμένες Πολυεθνικές Αμαρτίες στείλαν πρόεδρο αλλα τον επέστρεψαν γιατί δεν απάντησε σωστά σε μια ερώτηση. Εναν αντιπρόεδρο το κατάφεραν να τον εξάγουν αλλά την ξεπλέρωσαν με κίβδηλο νόμισμα.
Εξαγωγές, η παγκαλάδα εξάγει το υστερημά της σε επιστημονικό προσωπικό κι επιχειρήσεις και εισάγει ανειδίκευτο προσωπικό μικροπολιοτών του δρόμου.
Πολίτευμα. ανώτατος άρχων ο πρόεδρος με περιοριμένες αρμοδιότητες και εκλεγμένη κυβέρνηση με απεριόριστες αναρμοδιότητες, το πολιτευμά της είναι ο κρατικοπιταλισμός με στοιχεία συνδικαλοραχατισμού.
Νόμισμα της είναι το δανεικό, το οποίο συγκαταλέγεται στα ισχυρότερα παγκοσμιως το οποίο η παγκαλλάς διαθέτει πλεόνασμα, ο υπουργός οικονομίας πρόσφερε το πλεόνασμα στους συναδέλφους του, αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας, τι να τα κάνουμε να τα φάμε, έχουμε τόσα...
Για σημαία κι εθνικό ύμνο δε θα μιλήσουμε, μη το χοντρύνουμε το πράγμα.
Η σημαντικότερη γιορτή είναι τα Παγκάλλεια, κατα την οποία οι επιτήδειοι τρώνε τα πάντα και τα πληρόνουν οι ανεπιτήδευτοι, ενώ τις υπόλοιπες μέρες τρώνε όλοι και πληρώνουν όλοι, το φιλότιμο βλέπεις. Η χώρα αυτή έχει αναδείξει σπουδαίους άνδρες σε όλους τους τομείς, αλλά ο λαός του δίωξε δικαστικά με αποτέλεσμα αυτοί να αυτοεξοριστούν στην αυλή της αυτοκράτειρας Μερκέλας,
Οι περισότεροι όμως παρέμεινα κι αναμένουν δίκη έτοιμοι να πιούν το κώνειο, με τη ληξη της ισχύος του.Αλλά και θρησκευτικούς ηγέτες ανέδειξε όπως ο άγιος Εφρέμουλος κι ο όσιος Αρσενολουπένιος.
βουλή, αυτή διαθέτει το κυβερνών ΠΑλαι ΣΟσιαλιστικό Κάποτε, παραδοσιακά οικογενοιακό, που ξεκίνησε με τον ανένδοτο και θα καταλήξει στον ανέκδοτο. Στην αντίπολίτευση, πότε πότε καταφέρνει και κυβερνάει η Νεα Δειγματοληψία με πρόεδρο τον Σαμαρτζή Αντώνη  φέρελπι πολιτικό και άπελπι πολιτικό, απο το κόμμα του οποίου κατα παράδοση αποστάτησε η ημιαυτοκράτειρα Θεοδώρα ιδρύοντας την δική της δειγματοληψία. Η αριστερά έχει τρία  κόματα το Κάποτε Κόμμα Επανάστασης, με γενική γραματέα την Αλέκα Παπαβαλέ, πλούσιο σε αγώνες αλλά φτωχό σε αποδοχή. Δίπλα ΄του είναι ο ΣΥΝ δυασμός αριστερών τεμαχίων τα οποία ο πρόεδρος Αλέξιος ο Α΄ το μετατρέπει σε κόμμα,. Το τρίτο κόμμα προέκυψε με καισαρική απο τον ΣΥΝ, πρόεδρος ο Φώτιος ο Α΄ και το όνομα αυτού Δημοκρατική Αριστερούλα. Στα δεξιά της δεξιάς, ο πρόεδρος Καταφέρνης ίδρυσε το ΛΑΟΣ και κολονάκι  μιλόντας για το λαό κοιτόντας τον απο ψηλά στο λόφο.
Οι υπήκοοι  της Παγκαλλάδας είναι αλήθεια πως έχουν βαρεθεί την έλειψη ταξικής αντιπαράθεσης τις διαφορές με γειτονικούς λαούς κι αρχίζουν να σκέφτωνται σοβαρά να βγούν στους δρόμους , ακόμα και να προβούν σε βανδαλισμούς για ν' αποκτήσουν επιτέλους κάποιο πρόβλημα να' χουν ν' ασχολούνται με κάτι. Ειναι χαρακτηριστικό το επιχείρημα που επικαλούνται, καλά τι είμαστε εμείς μαλάκες Ελληνες είμαστε; έχουν δίκαιο οι άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου